Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / CINEMA / Domaći filmovi / Film Dnevnik mašinovodje na festivalima po svetu

Film Dnevnik mašinovodje na festivalima po svetu

/

Nakon svetske premijere na festivalu u Moskvi, potom londonskog festivala „Rejndens“, aktuelenog festivala u Varšavi, srpski kandidat za Oskara „Dnevnik mašinovođe“ biće prikazan na Internacionalnom filmskom festivalu u Sao Paolu, kao i na dva festivala u Slovačkoj i Indiji.

Osamnaseto izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Bratislavi, u okviru koga će biti prikazan film, održava se od 11. do 17. novembra. Najveći i najbitniji filmski festival u Slovačkoj stavlja naglasak na inovativnu nezavisnu produkciju, a za cilj ima da prikaže trendove u evropskoj kinematografiji.

Sledi prikazivanje na 47. Međunarodnom filmskom festivalu u pokrajini Goa u Indiji, jednom od najvećih i najstarijih festivala u Aziji. Festival počinje 20. novembra, a naš film će biti prikazan u programu “World Cinema”.

Film scenariste i reditelja Miloša Radovića, u kome glavne uloge tumače Lazar Ristovski, Petar Korać, Mirjana Karanović, Nina Janković, Jasna Đuričić i Mladen Nelević ranije je pozvan i na Međunarodni filmski festival „Apra“ u Los Anđelesu i filmski festival u Beču “Let’s cee”, koji se održava početkom sledeće godine.

Izvor: Tanjug

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar