Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Fifty Shades of Grey sledeće godine

/
/
/

Nakon planetarnog  uspeha knjige  Fifty Shades of Grey ( Pedeset nijansi sive), prve iz erotske trilogije Fifty Shades   britanske književnice E.L.James, u februaru sledeće godine na bioskopska platna stiže i njena filmska adaptacija.

Glavne uloge u ovom ostvarenju Sam Taylor Jonson pripale su Dakoti Johnson i Jamieu Dornanu, koji tumače likove Anastasie i Christiana.

50-shades

Trilogija Fifty Shades  prevedena je na 51 jezik i prodata u preko 100 miliona primeraka, čime je nadmašila prodajni rekord knjiga o Harry-ju Potter-u.

O Filmu

U stvari, originalni naslov ovog filma, a i romana, teško je prevesti na srpski jezik – jer se glavni muški lik u filmu preziva “Grey” (“sivi”). Dakle, moglo bi da bude i “50 nijansi Greja”, pošto je engleski naslov, u stvari, igra reči.

Studentkinja književnosti Anastazija Stil izgubila je glavu za Kristijanom Grejom – prelepim, sivookim, moćnim poslovnim muškarcem. Ubeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na intervju koji je imala s njim – sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu. Ana je neiskusna i naivna. Čak i kada je on upozori da za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga žudi za njim. Ona ne zna za tamnu stranu Grejeve ličnosti – opsesivnu potreba da kontroliše druge ljude.

Izvor: avaz.ba

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text