in ,

Escape From New York – Reboot

Posle mnogo godina pregovora i nadmetanja, FOX je uspeo da dogovori remake kultnog filma iz 1981 Escape From New York , reditelja John Carpenter– a. Carpenter će biti izvršni producent i veoma će kreativno uticati na film.

Kurt Russel koji u filmu igra Snake Plissken-a, opasnog momka sa povezom preko oka, koji je zadužen da spase predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Predsednikov avion se srušio iznad Njujorka, koji je pretvoren u zatvor sa maksimalnim osiguranjem, dok je bio na putu ka samitu koji će sprečiti Treći svetski ratPlisskenbivši specijalac, optužen da je pokušao da opljačka Federalne rezerve, sada je na novom zadatku. Dato mu je 22 sata da oslobodi predsednika i da pronađe snimak koji on nosi, a koji je ključ mira. Ako ne uspe, neće dugo živeti, povezan je sa eksplozivom kao osiguranje.

Počinju od samog početka u nadi da će obnoviti priču i likove radi pokretanje nove franšize. Producenti će još biti Andrew RonaAlex Heineman.

Originalni film je objavio studio Avco Embassy, a prava su bila vlašništvo Studiocanal-a. Sada kada je Mike Ireland iz FOX-a kupio prava, on će upravljati ovim projektom.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by Johnny

Žene sa Dedinja – Sezona 3 / Epizoda 7 – Promo

Woody Allen snima tv seriju