Home » Filmovi » Domaći filmovi » Ekipa filma Smrdljiva Bajka slavi 50.000 gledalaca

Ekipa filma Smrdljiva Bajka slavi 50.000 gledalaca

Podeli ovo:

Žarko Laušević, zajedno sa ekipom popularnog domaćeg filma Smrdljiva Bajka proslaviće danas 50.000 gledalaca u Prihvatilištu za odrasle i stara lica.

Film Smrdljiva bajka, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledalaca.

U duhu priče o ljubavi dvoje beskućnika Momi (Žarko Laušević) i Emi (Jelena Đokić), autorska i glumačka ekipa filma, na čelu sa Miroslavom Momčilovićem i Žarkom Lauševićem, odlučila je da bioskopski rezultat proslavi sutra, na auteničnoj lokaciji u Prihvatilištu za odrasle i stara lica u Kumodraškoj u Beogradu.

Glavni i najvažniji gosti proslave uspeha filma biće beskućnici poput Mome i Eme, skitnice, prosjaci ili oni „koje niko neće“, njih 137 koliko ih trenutno boravi u ovom konstantno prebukiranom prihvatilištu.

Smrdljiva Bajka / Foto: Art Vista

Smrdljiva Bajka / Foto: Art Vista

Ovom prilikom, ustanova koja svojim stanarima pruža stručnu pomoć, smeštaj, hranu, higijenske i zdrastvene usluge, a od prijatelja filma, kompanije “Vox Elektronics”, dobiće na poklon televizor.

Filmska ekipa i distributer filma „Art Vista“ pozivaju javnost da poseti najbliži bioskop i pogleda povratnički film Žarka Lauševića, ali i da se seti, kad je god to moguće, napuštenih lica kojima je potrebna pomoć.

Izvor: Tanjug

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eleven + seventeen =

x

Check Also

Snima se film ”Za kralja i otadžbinu”

Nakon Ravne Gore, scenarista i reditelj Radoš Bajić počinje snimanje novog ...