Nova serija "Dug moru"
Nova serija "Dug moru"
in , ,

DUG MORU: Legenda kaže da more svake godine uzima svoj dug

Nova dramska serija Dug moru

Uskoro kreće sa emitovanje nova dramska serija “Dug moru” koja je snimana u koprodukciji Telekoma Srbije i produkcijske kuće Monte Royal Pictures.

Serija predstavlja kombinaciju trilera i drame ali ima i mitskih elemenata, i prikazaće nam toplu ljudsku priču o roditeljstvu i beskrajnoj ljubavi oca prema ćerci i sestre prema bratu, kao i priču o žrtvama koje su oni spremni da podnesu.

Na samom ulazu u Boku Kotorsku, nalazi se Fortica, tvrđava koja je nekada bila carina ili karantin, kad su drevni brodovi uplovljavali u zaliv. U Fortici se najčešće carinila so. Njen geografski položaj bio je značajan devedesetih godina 20. veka, a zli jezici kažu da se glavni junak priče, Periša, tako i obogatio.

Periša ima ugostiteljski objekat, ćerku Olgu koju sam odgaja i koja odbija da se vrati na studije u Beograd, i ženu Svetlanu koja je nestala pod misterioznim okolnostima. Periša ima i dug Milutinu, lokalcu poznatijem kao zver. U istom primorskom mestu, sa njima živi i sa njihovom pričom se prepliće čitav niz likova i porodičnih i mračnih tajni, priviđenja, slovenskih bogova i legendi.

A legenda? Legenda kaže da more svake godine uzima svoj dug – sedam ljudi, sedam žrtava onome što je početak i kraj svega, izvor života i opstanka. 

Dug moru – Trejler

Pogledajte trejler za novu seriju DUG MORU. U primorskom selu, u Crnoj Gori, živi Periša. Periša ima ugostiteljski objekat, ćerku Olgu koju sam odgaja i koja odbija da se vrati na studije u Beograd, i ženu Svetlanu koja je nestala pod misterioznim okolnostima. Periša ima i dug Milutinu, lokalcu poznatijem kao zver. U istom primorskom mestu, sa njima živi i sa njihovom pričom se prepliće čitav niz likova i porodičnih i mračnih tajni, priviđenja, slovenskih bogova i legendi.A legenda?Legenda kaže da more svake godine uzima svoj dug – sedam ljudi, sedam žrtava onome što je početak i kraj svega, izvor života i opstanka. Uloge tumače:Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stella Ćetković, Bojana MaljevićSeriju je režirao Goran Gajić

Gepostet von TVINEMANIA am Montag, 16. September 2019

U seriji igraju: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stella Ćetković, Bojana Maljević. Seriju je režirao Goran Gajić.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nova sezona serije Sinđelići

U prvoj epizodi 5. sezone Sinđelići dobijaju radosnu vest

U drugoj epizodi pete sezone serije Sindjelići gledaćete…