Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Druga sezona serije Ubice mog oca od 18. decembra

/
/
/

Nakon uspešne prve sezone domaće serije Ubice mog oca, konačno je objavljeno da će druga sezona imati premijeru – 18. decembara na kanalu TOP.

Prva sezona od 10 epizoda emitovana je na Prvom programu RTS-a, dok će se druga sezona emitovati na novom kanalu TOP koji startuje upravo od 18. decembra sa premijerom druge sezone serije Ubice mog oca.

TOP kanal ulazi na velika vrata emitovanjem druge sezone serije Ubice mog oca, sa prvom epizodom koja će se emitovati 18.12.

Pored Ubica mog oca, gledaoci će moći da prate i hit serije kao štu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels i mnoga druga iznenađenja.

Najpopularnije svetske serije, kao sto su Game of Thrones, Narcos ili House of Cards premijerno se prikazuju na kablovskim kanalima ili platformama na kojima beleže kontinuirano rastuće rejtinge i probijaju sve poznate granice gledanosti televizijskog programa.

Taj trend stigao je i u naš region. United Media (SK, N1, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov) pokreće novi TOP kanal, koji ce godišnje emitovati 2 do 3 premijerne visokobudžetne domaće serije, kao i originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou itd.) i najgledanije svetske serije.

TOP kanal biće emitovan u četiri zemlje regiona: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, za početak na SBB-u, Telemachu, Total TV-u i D3i. Dok se kanali ovog tipa u svetu dodatno naplaćuju, platforme na kojima će da krene su omogućile da se TOP kanal nađe već u osnovnoj ponudi.

Zašto serije sa nacionalnih prelaze na tematske kablovske kanale?

Prelazak je logičan. Nacionalni kanali imaju kvalitetan program za širu publiku, ali prostor koji imaju moraju da dele na različite sadržaje. Sa druge strane kablovski kanali jednu vrstu sadržaja mogu da puštaju 24h, pa korisnici dobijaju sve vreme program koji vole, uz mnogo veći i kvalitetniji izbor – rekla je Aleksandra Subotić, direktor United Medie i dodala:

Na primer, svi ljubitelji sporta su svesni koliko je sporta došlo u region sa Sport Klubom. SK se pozicionirao kao mesto najaktuelnijeg i nakvalitetnijeg sportskog sadržaja, na kom će se od sledeće godine prenositi čak i kvalifikacioni mečevi za Evropsko prvenstvo, Mundijal, Ligu nacija i sam Euro“.

Za potrebe TOP kanala United Media će sarađivati sa različitim produkcijama, ali posebno ističe i da je pri kraju regionalni konkurs, raspisan u maju ove godine, za scenarije domaćih serija, sa ciljem pokretanja sopstvene originalne produkcije.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar