in ,

Druga sezona serije Psi laju vetar nosi od 5. oktobra na RTS-u

Serija “Psi laju vetar nosi” se nakon dve godine pauze vraća na male ekrane sa novih 11 epizoda. Druga sezona će se premijerno emitovati na prvom programu RTS-a od 5. oktobra.

Uigranoj ekipi koju predvodi Tihomir Stanić u ulozi Kostadina Stavrića, pridružila su se velika glumačka imena – Svetlana Bojković, Tanasije Uzunović, Nenad Jezdić i mnogi drugi.

Predvođena rediteljkom Jelenom Bajić-Jočić, ekipa „Pasa“ vredno je radila poslednjih meseci. Snimano je u široj okolini Beograda, kako na gradskim ulicama, tako i na seoskim imanjima i salašima.

U interesantnoj priči o familiji Stavrić, scenarista Radoš Bajić nas u nastavku serijala vodi kroz život malih ljudi iz predgrađa, prikazujući istovremeno i prilike u današnjem društvu, postavljajući iznova večita pitanja o životu. Kroz pitki humor koji je njemu svojstven, ali i dramske momente koji će takođe biti, serija „Psi laju vetar nosi“ pričaće nam zapravo o nama samima i o trenutku u kome živimo.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Ivana Dudić i Marko Đurović u novoj seriji Crveni mesec

Grupa dolazi! Pogledajte trejler za novu RTS-ovu seriju