in

Dobrodošli u svet serija i filma!

Želimo da Vam poželimo dobrodošlicu na novi sajt TVINEMANIA.RS na kome ćete moći da pronadjete najnovije vesti i sve ostale informacije iz sveta serija i filma.


TV – čitajte o svojim omiljenim domaćim i stranim serija, pogledajte najave i saznajte status vaše serije nakon završene sezone. Imate na raspolaganju i raspored emitovanja gde su prikazane premijere novih i povratničkih stranih serija. Na stranici Web TV možete pogledate epizode domaćih serija koje su javno postavile produkcijske kuće.

CINEMA – vesti, posteri i najave za predstojeće domaće i strane filmove. Takodje je u pripremi i kalendar predtojećih premijera kako svetskih tako i domaćih.

MANIA – sve što ima veze sa fanovima serija i filmova. Čitajte i pišite recenzije za filmove i serije kako biste drugima preporučili ono što se Vama svidelo. Tu su i najnovije vesti o poznatima i rijalitijima, kao i ankete raznolikog sadržaja.

Nadamo se da ćete uživati u sajtu koji je nastao od fanova za fanove.

– Tvinemania Tim

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Heroji će ponovo biti rodjeni!