Preživeti Beograd epizoda 6
Preživeti Beograd epizoda 6
in ,

Devojke su izbačene iz Studenjaka! Saznajte sve o 6. epizodi serije Preživeti Beograd

Preživeti Beograd Epizoda 6

Ružica, Nevena i Marina izbačene su iz Studenjaka, očajne devojke moraju da smisle gde će živeti! Večeras u 21h pogledajte 6. epizodu serije Preživeti Beograd na televiziji Pink, a ispod možete da pročitate sinopsis i pogledate najavu.

Preživeti Beograd – Epizoda 6:

Pravi haos nastao je između naših devojaka, portira Voje i upravnika Studenjaka, a epilog situacije videćete večeras od 21 čas u šestoj epizodi serije koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd”.

Upravnik je doneo konačnu odluku – Ružica, Nevena i Marina izbačene su iz Studenjaka jer su dozvolile Ljudmili da ilegalno boravi kod njih u sobi. Četiri devojke, potpuno očajne i bez krova nad glavom, moraju da smisle gde će otići.

Nevena dolazi na, naizgled, odličnu ideju. Odlučila je da Ružicu, Marinu i Ljudmilu pozove da se smeste u stan koji joj je Stevan ponudio.

Međutim, na vratima ih očekuje neprijatno iznenađenje – moleri su se zaključali u stan i neće se iseliti dok im Stevan ne plati dnevnice.

Ljudmila i Marina su primorane da se vrate kod roditelja, dok Nevena i Ružica nalaze,privremeno rešenje – ilegalno će boraviti u Kokijevoj i Jablanovoj sobi u muškom bloku. Ipak, ni ovaj plan neće ići onako kako su devojke zamislile – upravnik Studenjaka je za portira u muškom bloku postavio upravo portira Voju, koji je neprijateljski nastrojen i duboko povređen nakon incidenta sa devojkama.

Znači, drugu ti šansu dajem. Sa studentkinjama ništa nemaš – zapretio je upravnik Voji.

Osećajući da je pomirenje sa Nevenom bliže nego ikada, Stevan pokušava da okrene situaciju u svoju korist i da je nagovori da se što pre useli kod njega. On ne sluti da njegov lukavi i prevejani otac Vojin smera nešto što će im svima poremetiti planove.

I dalje pokušavajući da održe prijateljstvo koje im donosi korist, Koki i Jablan odlaze,kod Žanka, u njegov dom na Dedinju. U kući nailaze na nered koji je ostao posle lude kućne žurke.

Na terasi vide Sonju i postaje im jasno da se Žanko vratio ne samo starom društvu, već i starim navikama. Zbog konstantnog odbijanja i ignorisanja, Žankova naklonost prema Ružici bledi.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Žigosani u reketu - Sezona 2 Epizoda 2

U 2. epizodi 2. sezone serije Žigosani u reketu gledaćete…

Vera se suočava sa mladićem sa kojim je Teodora prevarila Nikolu u 31. epizodi serije “Crveni mesec”