Preživeti Beograd
Preživeti Beograd
in ,

Devojke se useljavaju kod Gagija u 9. epizodi serije Preživeti Beograd

Večeras u 21h na televiziji Pink gledamo 9. epizodu serije Preživeti Beograd. Saznajte sve o novoj epizodi u sinopsisu i najavi ispod.

Deveta epizoda serije “Preživeti Beograd”, koja je osvojila sve generacije, na programu TV Pink je večeras od 21 čas! Naše junakinje će se i ovog puta suočiti sa novim izazovima i nevoljama u životu u velikom gradu.

Iako im Ljudmilino gostoprimstvo prija, jasno je da ne mogu da ostano još dugo, zbog čega devojke pokušavaju da, pored svih problema, reše i stambeno pitanje.

Nakon raskida sa Stevanom, utučena i tužna Nevena bezvoljno provodi dane. Vest da im je Ružica našla stan na kratko će joj popraviti raspoloženje, ali će opet potonuti kad na fakultetu od asistenta Siniše sazna da zbog čestih izostajanja neće moći da izađe na ispit. Ipak, Siniša je neće ostaviti na cedilu.

Dok se Ružica i Nevena useljavaju u Gagijevo potkrovlje, presrećne i zahvalne, Gagijeva majka otkriva njegovu tajnu i priča Ružici priču o ljubavi njegovog života.

Za to vreme, u Vitinom kafiću, podstaknut ohrabrivanjima Jablanovog strica Goruna, Koki sa Marinom i Ljudmilom kreće u pripremu revolucije, nadajući se da će iz svega toga izvući neku korist za sebe.

Pošto je dan ranije, posle iznenadnog poljupca, Žanko obećao Ružici da će je zvati, ona nervozno iščekuje poziv.

Dobro, ne razumem zašto ti brineš, ako je rekao da će da se javi – pitala je Nevena.

Mi ako se ne vidimo uskoro neće ništa biti od toga, videćeš – rekla je Ružica.

Žanko za to vreme, uz pomoć majke Stanislave, pokušava da reši problem sa novcem koji je nastao nekoliko dana ranije. Svestan je da se, u suprotnom, Bogdan neće ustručavati da pozove svog starog poznanika, inspektora MUPa. Kad na kraju bude odlučio da pozove Ružicu, biće kasno…

Da li je kasno za sve između Žanka i Ružice, kakvu tajnu krije Gagi i da li je Koki spreman za revoluciju, saznaćete u devetoj epizodi serije “Preživeti Beograd” u večeras od 21 čas na TV Pink! 

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Besa

Luka saznaje šta se desilo Uni u 11. epizodi serije Besa (VIDEO)

Udarni noviteti B92 za ulazak u novi milenijum

B92 u Novoj 2001: „TV manijak” prvi put na ekranu