in ,

Daredevil – Koncept + Poster

Marvel & Netflix ponosno najavljuju da su se talentovani glumci Ayelet Zurer, Bob Gunto, Toby Moore i Vondie Curtis Hall pridružili seriji “Marvel’s Daredevil” od 13 epizoda čija će premijera biti u maju 2015. godine.

Poznata po filmovima “Man of Steel” i “Angels & Demons,” Ayelet Zurer će biti Vanessa Marianna, prodavac slika čije upoznavanje sa Wilson Fisk-om će dramatično promeniti njihove živote.

Glumac Vondie Curtis Hall, koji je nominovan za Emmy nagradu i poznat po svojim ulogama u serijama ER i Chicago Hope, igraće ulogu Ben Urich-a, novinara-istraživača New York Bulletin-a, koji će se naći u sred borbe za Hell’s Kitchen.

Osvojivši priznanja za rad na projektima kao što su The Pacific i John Wick, Toby Leonard Moore će igrati ulogu Wesley-a,

Garnering acclaim for nuanced work in projects such as “The Pacific” and “John Wick,” Toby Leonard Moore will play Wesley, desna ruka i poverilac Wilson Fiska.

Veteran iz blokbaster filmova Shawshank Redemption i Argo, Bob Gunson će glumiti Leland Owlsley-a, zagonetna i ključna osoba u Wilson Fiskovom pohodu za Hell’s Kitchen.

daredevil cast
Glumačka ekipa Daredevil-a / Foto: Netflix

Sledeća četiri zvezde se priključuju ekipi serije “Marvel’s Daredevil“: Charlie Cox (“Matt Murdock”), Deborah Ann Woll (“Karen Page”), Elden Henson (“Foggy Nelson”), Ayelet Zurer (“Vanessa Marianna”), kao i Rosario Dawson (“Claire Temple”) i Vincent D’Onofrio (“Wilson Fisk”).

“Ove četiri uloge su najvažnije u seriji “Marvel’s Daredevil” i mi smo okupili glumačku ekipu koja je dostojna svake legendarne uloge koja im je dodeljen” rekao je Jepph Loeb, Marvelov šef televizije.

“Marvel’s Daredevil prati putovanje Matt Murdock-a, koji je bio slep kao dečak ali prožet izuzetnim čulima, i sada se bori protiv nepravde preko dana kao advokat, a noću kao Daredevil modenog doba Hell’s Kitchen-a.

Poster:

daredevil poster

Promotivni Poster Daredevil

Izvor: Marvel

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Urgentni Centar – Epizoda 11 – Promo #2

Empire – Nove najave + Iza scene