in ,

Constantine (2014) – Pilot epizoda

Recenzija za pilot epizodu serije Constatine. Ukoliko ste fan misterioznih i natprirodnih  priča, koje su bazirane na Paklu i Raju, ova serija ce biti idealna za vas.

Poznati producent David S. Goyer (poznat po filmovima The Dark KnightDa Vinci’s Demons ) je odlucio da napravi seriju “Constantine“, baziranu po DC Stripu “Hellblazer”, po kome je takodje napravljen i istoimeni film 2005-te “Constantine” u kome je glavnu ulogu imao Keanu Reeves.

Constantine
Constantine

Glavni Lik u seriji je englez Constantine (Matt Ryan), inteligentan okultista sa supertanuralnim sposobnostima, velikim problemima sa autoritetom i sa prevelikim samopouzdanjem. Mnogi cega videti kao arogantnu i ogorcenu osobu koja voli da iskoriscava svoje prijatelje do iznemoglosti. Medjutim, takav lik ne bi bio interesantan ako ne poseduje i one kvalitete koji vas zapravo nateraju da ignorisete sve njegove mane. Constantine ce nam pokazati koliko jedna osoba zapravo moze biti hrabra u svom tom nepoznatom supernaturalnom svetu, cega se svi mi pomalo potajno bojimo, sa velikim smislom za humor, kao i lojalnosti, saosecajem i empatijom.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by Stefy

Resident Evil: Arklay – od igrice, preko filma do serije

Heroes: Reborn – stara postava?