Švindleri
Švindleri
in ,

Branka Pujić o seriji Švindleri: “Ovo će biti nešto potpuno novo”

Glumica Branka Pujić je, gostujući u RTS-ovoj “Beogradskoj hronici” najavila novu seriju Švindleri u kojoj glumi zajedno sa svojim suprugom Draganom Jovanovićem i ćerkom Andjelom Jovanović.

Serija Švindleri, snimanom u koprodukciji RTS-a i Telekoma Srbija premijerno će se emitovati od nedelje, 22. decembra u 21h na kanalu Superstar TV.

Na pitanje kako su se svo troje pripremali za uloge u seriji Švindleri, da li su se zajedno pripremali kod kuće, Branka odgovara:

Pa, obično ne, ali recimo da je ovo zahtevalo da malo radimo i kod kuće što se pokazalo kao jako dobro, jer nije bilo lako.

Meni je, recimo, ovo nešto sasvim drugačije, nikada ovako nešto nisam igrala i onako vukla sam od predaka neke odjeke i neko poznavanje koje nosim u sebi da bih napravila to. Po jednoj Soki, po jednoj tatinoj tetki, koja je tako bila ta stamena, dobra žena, a on mi je pričao o njoj, ali pripremali smo se, jesmo.

Branka navodi da su postojale pripreme pre snimanja, ali i da su se dobro slagali tokom snimanja.

Baš je bilo onako usmerenje svih glumaca, bila je divna ekipa. Ovo će biti nešto potpuno novo, ljudima će biti drago da ovo gledaju.

Ispod možete da pogledate insert iz serije, a prvu epizodu gledamo u nedelju, 22. decembra u 21h na kanalu Superstar TV.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Šta da očekujemo od finala serije Psi laju vetar nosi?

Mirjana Karanović dobitnica nagrade “Dobričin prsten” za životno delo