in ,

Branka Katić snima novu seriju “Amnezija”

Produkcijska kuća Drugi plan d.o.o., u saradnji sa nemačkom ditributerskom kućom Beta Film, priprema dramsku seriju pod nazivom Amnezija, o krijumčarenju izbeglica i droge na granici jugoistočne Europe. Serija će se početi da se snima u martu 2020. na Plitvičkim jezerima. 

Serija će imati šest epizoda, režira je Goran Gajić, a u glavnim ulogama su Branka Katić, Tihana Lazović i Aleksandar Cvjetković, saopštio je Hrvatski audiovizualni centar.

Priča započinje sa 17-godišnjim sinom bivšeg gradonačelnika koji se budi iz kome nakon što je brutalno pretučen i ne može da se seti ko ga je napao. To pokreće razotkrivanje niza mračnih tajni u malom hrvatskom pograničnom gradu, gde lokalne vlasti zarađuju krijumčareći drogu i izbeglice iz južne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike u Austriju i Nemačku.

Prema rečima reditelja, u centru priče je zajednica koja je još uvek prestrašena nedavnim ratom i prisilnim iseljavanjem stanovništva do kojeg je on doveo, i kojoj je krijumčarenje ljudi i droge glavni izvor prihoda, većinom za nekolicinu odabranih.

“S turobnom i klaustrofobičnom budućnošću, jedini način da se preživi je – zaboraviti. Sve. Amnezija”, objasnio je Gajić.

Produkcijska kuća “Drugi plan” priprema seriju u saradnji s nemačkom ditributerskom kućom “Beta Film”.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Premijera filma “Ekipa” 23. oktobra u Sava centru

RTS snima novi domaći film “Proleće na poslednjem jezeru”