in ,

Bojana Maljević o seriji Dug moru i drugoj sezoni

Bojana Maljević

Serija “Dug moru” koja je emitovana jesenas, osvojila je publiku svojom jedinstvenošću. Tokom 11 nedelja gledali smo nove epizode na dva kanala, a da li ćemo gledati i nastavak?

Glumica Bojana Maljević , koja u seriji tumači lik Svetlane, je za Kurir i Esquire dala intervju o snimanju prve sezone, ali i o nastavku. Ona navodi da je sada, uz podršku „Telekoma“, u mogućnosti da ona i njen tim imaju veću kreativnu slobodu. Zato zna da ih očekuje divan rad na drugoj sezoni.

Kad sve saberem, napravili smo neverovatan uspeh: u jesen 2018. godine počelo je snimanje, a početkom decembra te godine završen je prvi deo serije „Dug moru“. Sada, samo godinu dana kasnije, 11 epizoda serije je snimljeno i obrađeno, a premijerno emitovanje poslednje epizode se upravo završava! Veoma sam ponosna na celu ekipu koja je uspela da tako veliki posao uradi za samo godinu dana, a da ne odstupi od željenog kvaliteta.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Gledanost je bila izuzetna, svi smo verovali da će ova serija pronaći svoju publiku, ali tako divne i potresne reakcije gledalaca nadmašile su naša očekivanja. Uverena sam da će, s vremenom, „Dug moru“ samo dobijati na pažnji, interesovanju i razumevanju.

Da li će biti druge sezone?

Planiramo drugu sezonu. Ozbiljno ćemo joj se posvetiti, temeljno, sada i bez velikog stresa. Mislim da smo konačno svi zaslužili da radimo sa još više uživanja i uz određenu dozu kreativne opuštenosti, koju na samom početku nismo mogli da imamo.

Izvor: Kurir / Esquire

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Švindleri i Junaci našeg doba

Pogledajte sve epizode serija “Švindleri” i “Junaci našeg doba” odjednom!

Slatke muke

Večera sa majkom i taštom u 27. epizodi serije Slatke muke