RTS Planeta
RTS Planeta
in , ,

Besplatno sve epizode 1. sezone serija “Ubice mog oca” i “Senke nad Balkanom”

RTS Planeta

Od 25. decembra 2019. besplatno ćete moći da pogledate sve epizode prve sezone serija Ubice mog oca i Senke nad Balkanom na platformi RTS Planeta.

Prva sezona serije “Ubice mog oca” emitovala se na RTS-u 2016/2017 godine i imala je 10 epizoda. Nakon toga je prešla na kanal Nova S (nekadašnji TOP kanal) i trenutno je u 4. sezoni koja će se uskoro emitovati. Prethodno je najavljeno snimanje i pete i šeste sezone.

Serija “Senke nad Balkanom” emitovana je 2017. godine na RTS-u i u prvoj sezoni je imala 10 epizoda. Druga sezona se trenutno emituje na kanalu Nova S, a moguće je pogledati i celu sezonu odjednom na platformi EON.

RTS će sve epizode prvu sezonu obe serije postaviti na svoju platformu RTS Planeta koje je moguće gledati od 25. decembra.

Pored ove dve serije na RTS Planeti se nalaze i ostale RTS-ove serije među kojima je i serija Grupa koja se nedavno završila.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine

IGRA SUDBINE – Pogledajte prvu najavu za seriju

BESA 2

BESA 2: Hana Selimović o svojoj ulozi i drugoj sezoni serije