in

Besa – Epizoda 2 – Sinopsis (23.12.2018.)

Foto: Aleksandar Letic

Pročitajte sinopsis za drugu epizodu nove domaće serije BESA koju premijerno možete pogledati u nedelju, 23. decembra na kablovskom kanalu SuperStar TV.

U nedelju, 23. decembra, druga epizoda serije “Besa”! Kroz 12 epizoda, svake nedelje od 21h na SuperStar TV (kanal 103 mts TV za Srbiju, Superstar 18 za Crnu Goru i 301 pozicija kanala za Bosnu i Hercegovinu) gledaćemo do koje granice je Uroš, čiju ulogu tumači Radivoje Raša Bukvić, spreman da ide da bi zaštitio svoju porodicu.

U drugoj epizodi serije “Besa”, smrt Besijane Beriša postaje nevidljiva omča oko vrata Uroša Perića.

Dok porodica Beriša priprema Besijaninu sahranu jedan čovek odgodiće stezanje te omče. U Ulcinj stižu Uroševa žena Marija i prijatelj i advokat Pavle, ali i inspektor Petrit Koci koji se pita da li je smrt Dardanove ćerke samo slučajnost i kakve će posledice izazvati. Dardan Beriša uzima istragu o ćerkinoj smrti u sopstvene ruke i saznaje u kakvom je stanju bila u trenutku nesreće.

Iako povređen Uroš će, kako zakon nalaže, biti sproveden na 48 sati u istražni pritvor. Za to vreme Besijanina sahrana okuplja mnogo onih koji osećaju poštovanje ili prosto strah prema Dardanu Beriši. Ali i njegove neprijatelje, od kojih najveći stiže sa obale Ženevskog jezera.

Iznenadni poziv okončaće Urošev boravak u pritvoru pre isteka zakonskog roka, ali će povratak kući odgoditi susret tokom koga će saznati koliko njegov život vredi.

Izvor: MONDO

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Urgentni centar – Sezona 2 / Epizoda 29 – Sinopsis + Promo (24.12.2018.)

Ne diraj mi mamu – Epizoda 6 – Sinopsis (24.12.2018.)