in

Arrow, The Flash, Charmed i još 7 serija dobilo novu sezonu

Televizija The CW je naručila nove sezone za 10 svojih serija, objavio je predsednik Mark Pedowitz.

Serije koje su dobile novu sezonu su “Arrow,” “Black Lightning,” “Charmed,” “DC’s Legends of Tomorrow,” “Dynasty,” “The Flash,” “Legacies,” “Riverdale,” “Supergirl” i “Supernatural”.

“Ove sezone smo proširili primetime raspored na šest noći, uključujući nedelju koja se pokazala kao uspešan potez. Iz tog razloga smo odlučili da ovih 7 serija obnovimo za još jednu sezonu, što je samo početak onoga što pripremamo”, rekao je predsetnik The CW televizije Mark Pedowitz. “Ove serije su ključna stvar u našoj programskoj strategiji i radujemo se njihovom povratku u novoj sezonu.”

U televizijskoj sezoni 2019/20 gledaćemo drugu sezonu uspešnih serija Charmed i Legacies, kao i nove sezone serija ARROW (Season 8), BLACK LIGHTNING (Season 3), DC’S LEGENDS OF TOMORROW (Season 5), DYNASTY (Season 3), THE FLASH (Season 6), RIVERDALE (Season 4), SUPERGIRL (Season 5), iSUPERNATURAL (Season 15).

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Nove sezone popularnih emisija na kanalu E! ovog proleca

Showtime naručio nastavak serije “The L Word”