in ,

American Crime Story – Nova serija od kreatora serije AHS

FX televizija je naručila novu seriju American Crime Story od kreatora serije American Horror Story Ryan Marphy-ja koja će imati 10 epizoda u prvoj sezoni.

Prva sezona će nositi naziv “AMERICAN CRIME STORY: THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON” čiji scenario će pisati Scott Alexander & Larry Karaszewski, dok će Ryan Murphy biti režiser. Sezona će biti bazirana na knjizi The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson Jeffrey Toobin-a.

Prve dve epizode miniserije biće napisane od strane dobitnika Golden Globe nagrade, scenarista Scott Alexander-a i Larry Karaszewski-a (The People vs. Larry Flynt, Ed Wood, Man on the Moon), koji su i izvršni producenti serije. Produkcija serije počinje početkom sledeće godine u Los Andjelesu.

Vremenom, Ryan Murphy je transformisao medijum televizije redefinisanjem žanrova i formata, što je uradio sa serijama Nip/Tuck, Glee i American Horror Story, a sada očekujemo da to uradi i sa novom serijom,” rekao je Landgraf. “Scott i Larry su adaptirali knjigu Jeffrey Toobin-a u scenario za 10 epizoda. Nemam sumnje da će Ryan i njegovi partneri, Nina Jacobson, Brad Simpson, Brad Falchuk, i Dante Di Loreto napraviti nešto vrlo nezaboravno.

Ovo je veoma uzbudljiv projekat za mene,” komentariše Murphy, “jer sam pronašao pravu priču koja može da mi služi kao proširenje American Horror Story brenda koji mnogo volim. Slučaj O.J. je bio i tragičan i fascinantan – činilo se kao da svi imaju udela u ishodu. To je zaista bio početak modernog doba tabloida.

Izvor: FX

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Serija The Walking Dead obnovljena za šestu sezonu!

The Flash – Prvi pogled na Wentworth Miller-a + 2 Postera