in

AMC najavio snimanje novih sezona serija Fear the Walking Dead i Better Call Saul

AMC

AMC je najavio snimanje 5. sezone svojih originalnih serija “Fear the Walking Dead” i “Better Call Saul”. Uz nedavno najavljeno i snimanje druge sezone popularnog serijskog dokumentarca, “The Terror”, ljubitelje kvalitetnog serijskog programa očekuje pravo uživanje i sledeće godine.

“Fear the Walking Dead”, čiji se nastavak četvrte sezone očekuje u ponedeljak 13. avgusta u 3:00 poponoći, istovremeno sa američkom premijerom i reprizom istog dana u 22:00, trenutno je jedna od najgledanh serija u zapadnim zemljama. U SAD-u, serija zauzima visoko gledano 3. mesto među gedaocima od 18 do 49 godina i beleži veliki rast gledanosti među odraslima od 25 do 54 godine od početka četvrte sezone, u poređenju sa trećom. Producentiserijesu Scott M. Gimple, Andrew Chambliss i Ian Goldberg, kao i Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd i Greg Nicoteropod okriljem AMC Studio. GlavneulogetumačeLennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace i Jenna Elfman.

Ekskluzivna premijera četvrte sezone serije “Better Call Saul” najavljena je za četvrtak 27. septembar. Zaključno sa trećom sezonom, ova serija zauzima 5. mesto među odraslima između 25 i 54 godine u USA. Producenti serije su Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz i Gennifer Hutchison. “Better Call Saul” je nedavno osvojio 2018. Peabody nagradu, a od početka emitovanja može se pohvalitisa 23 Emmy®, tri Golden Globe® nominacije, dve Writers Guild nagrade, tri Critics’ Choice nagrade, nagradu Asocijacije TV kritičara i dve AFI nagrade za TV program godine, i mnogim drugim Guild nominacijama. Seriju potpisuju Sony Pictures-a i AMC Studija, uz Gilligana i Goulda, a uloge tumače Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando i Giancarlo Esposito.

AMC je nedavnonajavio i snimanje nastavka dokumentarne serije “The Terror”. Druga sezona će se odvijati za vreme Drugog Svetskog Rata, stavljajući fokus radnje na neobične događaje koji će ugroziti Japansko-Američku zajednicu u JužnojKaliforniji i od nje napraviti logor za rat na Pacifiku. Nastavak priče potpisuju Alexander Woo i Max Borenstein. Produkcija serije pripada AMC Studiju, a produciralisu je Scott Free, Emjag Productions i Entertainment 360. Glavni producenti projekta su Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert i Guymon Casady.

Izvor: AMC Press

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Druga sezona serije Senke nad Balkanom emitovaće se na TOP kanalu

Reditelj serije Nemanjići – radjanje kraljevine o drugoj sezoni