in

29. februar – dan za premijere serija Andrija i Andjelka & Sindjelići

Od ponedeljka, 29. februara startuje prolećna programska šema na TV Prva koju će karaktrisati početak druge sezone za seriju Andrija i Andjelka kao i treće sezone serije Sindjelići.

Gledaoce će sigurno obradovati nove epizode najpopularnije serije u regionu – Andrija i Anđelka: Kako izgleda njihov zajednički život nakon Andrijine prevare i da li mu je Anđelka zaista oprostila? Kako Anđelkini studentski dani utiču na Andriju? Da li će dolazak bebe u kuću promeniti način na koji je ovaj par do sada živeo? Ovo su samo neke od situacija kroz koje će gledaoci prolaziti zajedno sa omiljenom parom u njihovom ludilu u dvoje svakog radnog dana u 20.15.

Serija Sinđelići koja je osvojila simpatije milionske publike, sa novim avanturama ulazi u treću sezenu emitovanja. Radnim danima u 21 sat gledaoci će ponovo pratiti život jedne savremene srpske porodice i uživati u njihovim običajima i moralnim vrednostima na duhovit i zabavan način. Sjajna glumačka ekipa predvođena Vojom Brajovićem, Snežanom Bogdanović, Borisom Komnenićem, Goranom Radakovićem, Brankicom Sebastijanović… nasmejaće vas do suza.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Uskoro kreće snimanje treće sezone serije Vojna Akademija

Sindjelići – Sezona 2 / Epizoda 11 – Sinopsis i najava (01.03.2016.)