Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

011 dan i noć – Nov projekat O2 TV, večeras u 22:25h

/
/
/

Večeras u 22:25 na O2 televiziji počinje nesvakidašnji program koji do sada nismo imali priliku da gledamo na domaćim televizijama i koji će sigurno brzo osvojiti publiku.

U ovom novom formatu pod nazivom “011 dan i noć” pratićemo prave gradske priče devetoro mladih ljudi koji započinju zajednički život u stanu u Beogradu. Videćemo koje će sve izazove morati da izdrže da bi našli svoje mesto pod suncem u velikom gradu, njihovu borbu da nađu posao, kako će podnositi emotivne uspone i padove i uz to se i ludo zabave.

Oni su talentovani, lepi, vredni i žive odmah tu pored vas. Glavni protagonisti su Džoni, Darko, Vanja, Mira, Luka, Sofi, Lana, Damir i Jovana. Njih devetoro žive pod istim krovom I dele sve izazove koje donosi život u velikom gradu. Centralni zaplet kreće sa jednom ljubavnom pričom, odnosno ljubavnim trouglom koji postaje okidač za podelu unutar grupe, uspostavljanje pozicija, igre moći ali i duhovitih scena…

Večeras u 22:25 u prvom specijalu “011 dan i noć” saznaćemo kakav je Džoni gazda, zašto je Hana buntovnica, šta je Lukina slaba tačka, ko najviše nervira Miru i šta Lana misli o beogradskim frajerima. U četvrtak u istom terminu upoznaćemo se I drugi deo ove neobične ekipe, dok od ponedeljka, 20. novembra krećemo u pravu avanturu sa njima. Svaka epizoda pratiće 24 sata turbulentnog života naših cimera.

Gledaćemo ih u njihovim svakodnevnim akcijama, kako se zaljubljuju jedni u druge, svađaju oko običnih životnih stvari, bore da zarade za kiriju, posećuju noćne klubove i suočavaju sa ličnim dilemama, dok proživljavaju najbolje i najgore što Beograd ima da im ponudi.

“011 dan i noć” je svež i uzbudljiv projekat O2 televizije koji će vas osvojiti i doneti dobre priče i mnogo zabave! Mlađa pubika će sigurno obožavati ovaj format jer će se prepoznati u velikom broju životnih situacija, a sigurno će I iskusnijim generacijama biti zanimljivo da posmatraju puls današnje omladine u gradu koji nikada ne spava. Format je rađen u koprodukciji O2 TV i Cinnamon films.

Izvor: O2.TV

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar